Bump

Bump voor Android

Proosten met telefoons om gegevens uit te wisselen

Deze download is niet langer beschikbaar.Bump is een gratis communicatiedienst, die jou met anderen verbindt door simpelweg telefoons te 'proosten'. Een zachte schudbeweging richting de ander is voldoende, waarna een aantal opties op het scherm...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel verbinden met netwerken
  • Snel foto's uitwisselen
  • Snel applicaties uitwisselen
  • Exerimenteel bumpen met pc's!

TEGEN

  • Geen muziek, documenten uitwisselen

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar.

Bump is een gratis communicatiedienst, die jou met anderen verbindt door simpelweg telefoons te 'proosten'. Een zachte schudbeweging richting de ander is voldoende, waarna een aantal opties op het scherm verschijnen. Zo wissel je eenvoudig contactgegevens of foto's uit.

Na een korte opstarttijd laat Bump de manieren van gegevensuitwisseling zien. Zo verbind je snel met iemand en offreer je gegevens uit Facebook of uit de standaardinfo (telefoonnummer en foto) van je telefoon. Bump koppelt daarnaast aan Twitter (Bump en je stuurt een 'volg mij'- verzoek naar de andere Bumper) en LinkedIn. De vele vormen van gegevensuitwisseling zijn hartstikke leuk maar een digitaal visitekaartje uitwisselen behoort ook tot de mogelijkheden. Met deze versie wissel je zelfs applicaties uit!

Met Bump verstuur je even gemakkelijk foto's of chatberichten. Dit laatste is natuurlijk een beetje onzinnig als je eerst fysiek telefoons laat klinken en daarna op een afstandje gaat chatten. Hoewel de andere opties razend handig zijn, hadden we graag wat meer ondersteuning voor gegevens gezien. Bump is vooralsnog een veredelde applicatie voor het delen van visitekaartjes, maar bij ons gaan de oortjes pas klapperen wanneer documenten en muziek tot de uitwisselbare zaken behoren.

Het 'bumpen', ofwel iemand aanstoten met je toestel, werkt gemakkelijk en snel. Meteen na de stootbeweging verschijnt de boodschap 'Connect with ...' en een tikje later (op het knopje Yes) ben je verbonden. Zo wissel je snel foto's en contactgegevens uit, iets dat nog altijd nét iets sneller gaat dan het overtypen van gegevens. Probeer ook vooral eens te bumpen met een pc, op deze website.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Bump

Download

Bump (Android) 3.1.2

Beoordelingen about Bump

Promotie×